top of page

golden care anti aging serum

VYON:

Vanaf 1 september 2015 werk ik ook werken met de producten van Vyon. Dit is een huidverbeteringslijn. De lijn is zeer uitgebreid, van gevoelige huid tot de oudere huid en verschillende treatmentboxen. Bijvoorbeeld de peel&white lijn, deze is voor de licht beschadigde en verouderde huid kan gekenmerkt worden door kleine en grotere diepe rimpels, hyperpigmentatie, verkleuring en ouderdomsvlekken. Een zachte methode voor de egalisatie en vernieuwing van de licht beschadigde en verouderde huid is het gebruik van AHA producten. Door het gebruik van verzorgende cosmeceuticals met fruitzuren kan de huid sneller herstellen en de huidstructuur verbeteren. 

Of de Sensitive lijn, de gevoelige en kwetsbare huid is zeer instabiel. De Sensitive lijn van VYON is speciaal voor deze huid ontwikkeld. Het is zacht voor de huid, het ondersteunt het eigen afweer, verzacht irritaties en houdt de huid in haar ideale balans. De meest uigebalanceerde receptuur van de producten werkt tegelijkertijd tegen tekenen van veroudering en ondersteunt en versterkt de vochtbarrière van de huid.


Of de specials; Vooral in deze tijd wordt de huid blootgesteld aan een toenemende overbelasting van irritaties veroorzaakt door invloeden zoals smog, milieuvervuiling, ongezonde levensstijl en toenemende UV-straling. VYON heeft deze bijzondere unieke Specials ontwikkeld voor elk huidtype, ze voldoen aan elke huidverzorgingswens. De complementerende producten zijn op elkaar afgestemd om te worden gecombineerd met het hele assortiment van VYON.

Hiernaast zie je voor en na foto's van de Redox treamtment box. Echt een boost voor je huid!!

Hieronder zie je 4 foto's, de bovenste links is voor de behandeling. Rechtsboven is na de eerste peel&white behandeling.

De foto's onder zijn na 8 weken de sensitive lijn gebruikt te hebben van VYON.


bottom of page